Herefordvlees

In tegenstelling tot het gewone rundvlees in de winkel is het vlees van de Hereford gemarmerd, (doorregen met kleine vetadertjes). Hierdoor is het vlees lekker mals van smaak. Onze koeien staan samen met een stier, in de periode van maart tot en met oktober in ieder geval lekker buiten. Ook de bij ons op het erf geboren kalfjes lopen samen met de moeder in de wei. Onze runderen zijn volledig grasgevoerd en antibiotiavrij. De afgelopen jaren is geen antibiotica gebruikt, dit willen we zeker graag zo houden zolang als dit het welzijn van onze runderen niet in de weg zit. Wij hebben (nog) geen biologische boerderij maar zijn altijd druk in de weer om zo natuurlijk te leven en zijn volledig zelfvoorzienend m.b.t. voer. Al het gras en hooi dat wij voeren komt van ons eigen land.

Vleesverkoop

Vleespakketten ongeveer 5 kilo à € 9,00 per kilo: Bevat (zolang de voorraad strekt): Gehakt, sukadelap, riblap, biefstuk, klapstuk, entrecote, soepvlees, schenkel en/of braadvlees.

Ook verkopen wij vlees via losse verkoop zie voor actuele prijzen, onze prijslijst.

Het vlees wordt gevacumeerd en bevroren. Hierdoor blijft het vlees zo lang mogelijk zijn smaak behouden en is het ook langer houdbaar in de vriezer.

U kunt het vlees, op dit moment, op afspraak bij ons afhalen of het wordt bij u thuis bezorgt.

Als onze fysieke winkel geopend wordt kunt u ook tijdens winkeltijden vrijblijvend langskomen.

 

Eerlijke produkten

Op basis van aanwezigheid verkopen wij producten van ons eigen erf, waaronder:

– Seizoensgebonden: producten uit eigen moes- en fruittuin

– Zelfgemaakte producten: jam

– Het vlees van onze eigen Hereford runderen.

Ook verkopen wij:

– Vogelvoercreaties (zelfgemaakte vetbol variaties)

 

Bestelformulier Boerderijwinkel

8 + 2 =